Semester

12 Aug

Nu mina vänner är det dags för årets semester. Fem hela dagar ska jag tillbringa i huset där jag växte upp, först alldeles ensammen sedan kommer modern med bonus. Det ska bli riktigt skönt och trevligt. Jag tänker mig sysselsättningar som läsa, sova, läsa, sova, kanske äta något, kanske plocka bär, läsa, sova, grilla med P & B som råkar befinna sig i Hälsingeskogarna samtidigt, och så läsa och sova. Med tanke på den trötthet jag känt sedan Madonnahelgen känns det riktigt härligt med alla dessa inbokade sovor.

Men nu förbereder jag mig. Man kan tro att det huvudsakligen ska utgöras av packa. Ack vad du bedrog dig. Detta är vad jag gör:

 1. Bloggar. Främst på Boktoka. Vill att åtminstone två inlägg ska gå på under min internetskuggas tid.
 2. Laddar ner Sommar som mp3 till min dator. Pga tidigare nämnda internetskugga kommer jag inte kunna lyssna på sommar i efterhand som jag gärna vill. Alltså har jag laddat ner tio program. Leve nya tekniken!
 3. Tvättar. Så att jag ska ha träningskläder när jag kommer tillbaka, eftersom jag inte lär hinna tvätta då. Är jag inte otroligt förutseende? Det lustiga var bara att när jag gick ner i tvättstugan och tänkte tjyva till mig en liten tvättstund och hoppades att det var ledigt, så såg jag att någon jävel bokat tvättstugan. Sen såg jag att det var jag. Det var då för väl!
 4. Funderar på vilka böcker som ska få följa med upp. I skrivandes stund är jag uppe i sex böcker exklusive den roman jag påbörjade igår och som jag beräknar avsluta under tågresen. Men det borde räcka va?

Så det får nog räcka. Jag måste ju packa kläder också. Eh kläder? Jag finns på mobilen om det är något.

Annonser

Ett svar to “Semester”

 1. valpflickan augusti 14, 2009 den 5:45 e m #

  Ha det så himla mysigt i Hälsingland!!!
  pussar och kärlek
  /K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: