Magiskt

28 Jul

Ja, jag ligger ganska rejält efter med bloggandet här. Jag vet inte vad det är. Kanske litet virus som ger bloggtrötthet. Jaja, sånt kommer väl och går.

Var i alla fall till far och styvmor förra helgen och fick flera kilo rabarber med mig hem som förvandlades till paj och saft. Gott gott. Men det var inte det jag skulle berätta om.

Även bror och svägerska var där och rätt som det var stod utflykt på schemat. Till Fånöö orangeri skulle vi och det var sannerligen inte mycket till orangeri. Konstig konst och orangeriet var nog byggnaden för det fanns bara ett apelsinträd och den var en tvärhand högt. Fika, glassa och dricka vin kunde man göra men vi dissade allt utom glassen. Vi ville ju ha upplevelse inte glashus att fika i. Så vi gick en sväng i environgerna istället och det är nu magin kommer in i bilden. Titta bara:

DSC00494

DSC00493

DSC00497

Om det inte framgick av bilderna så var detta alltså en helt magiskt fantastisk allé. Träden bildade ett tak och i skuggan därunder växte gräset knähögt. Tittade man riktigt noga red hobbitarna och alverna där för att leta efter något gammalt armband som blivit stulet av en dvärg. Tittade man ännu mer noggrant kunde man säkert se ännu mer. Och jag vill tillbaka! Måste känna magin igen.

Annonser

2 svar to “Magiskt”

  1. Kristin juli 29, 2009 den 9:11 f m #

    Å vad tjusigt! Coolt!

  2. Sandra augusti 3, 2009 den 6:20 f m #

    Va fint!! Ser ut som hämtat ur sagan om ringer! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: