Big NO-NO

17 Apr

Ni som känner mig på riktigt och inte enbart i den virtuella världen vet att jag är en ganska ohipp person. Inte för att jag bryr mig så nämnvärt men idag fick jag verkligen svart på vitt att jag verkligen har NOLL KOLL.

Tunnelbana och på stiger två bruttor cirka 18. Båda iförda leopardmönstrade nylonstrumpbyxor i olika modegenrer, kortkorta kjolar som knappt syntes, korta skinnjackor ovanpå något som såg ut som flanellskjorta och t-shirt. Det ena håret blonderat till svinto, det andra färgat mörkt brunt på gränsen till svart. Modest makeup.

De börjar diskutera Ebba v S’s åsikter om vad som är rätt och fel. Det absolut biggaste NO-NO:t var att ha brunt hår i sin naturliga hårfärg. Färga brunt kunde man tydligen göra men inte ha den färg man har från början.

Man fick inte heller färga i hysteriska nyanser, eller använda starka färger i sin makeup. ”För allvarligt! Vem är snygg i det?!”

Okej, starka färger i smink är jag inte så bra på men min naturliga bruna hårfärg brukar jag få beröm av frisörer för, men nu är den tydligen helt ute enligt fröken v S. Att jag brukar sätta in extensions i skarpa färger gör mig antagligen än mer NO-NO hela jag. Undrar vad det blir i kombo med min bibliotekarielook…. (alltså knut och glasögon för er som inte känner mig UD)

Jaja, vad är väl en bal på slottet? Fast å andra sidan: om hipp innebär leopardstrumpbyxor, flanellskjorta och sönderblekt hår så vet jag inte om jag VILL vara hipp. Men jag har förvisso en leopardkeps i garderoben. Kanske dags att plocka fram den…

Annonser

5 svar to “Big NO-NO”

 1. jooper april 18, 2009 den 12:41 f m #

  LEOPARDKEPS???? Oh, gu’ va’ pinsamt, helt 90-tal bah! Skärp dig kexet! Tacka vet jag sönderblekt skägg och tights med lejon mönstrat linne som slutar vid naveln. Nu é jag såååå snygg. Puss till dig o sambon

 2. Sandra april 18, 2009 den 12:53 f m #

  Nej.. om man måste se ut så för att vara hipp är jag väldigt nöjd m att va ohipp.

 3. Ika april 18, 2009 den 8:41 f m #

  Jag läste att ormskinnsmönstrat är inne igen. Vilket betyder att mitt lilla skärp till kjol är trendig. Vad säger du? Jag tar ormkjol, du tar leopardkeps. Vi bleker håret och börjar säga BAH (Alice) och typ till varandra.. ”Och den ljusnande framtid är vår!!!”.

  Jag tror på det här 😀

  I övrigt var det alldeles för länge sen vi sågs. Men vi tar en date när vi hinner med oss själva först och främst.

  Kram!

 4. Susann april 18, 2009 den 4:58 e m #

  Å vem bestämmer EGENTLIGEN vad som är snyggt? Ebba, Blondo eller Brunto….
  Jag gillar DIN stil!

 5. kristin april 20, 2009 den 5:54 e m #

  O.M.G.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: