Trevlig helg!

30 Jan

Käraste vänner. Här är fint som snus må ni tro. Vi bor i värsta fina bungalowen, med bara några meter till stranden. Stranden i sin tur är knappt två kilometer lång och relativt tom. Finanskrisen märks verkligen av här. Beläggningen är dålig och de som är här handlar knappt något, bara solar, badar och äter mat. Hittills har vi solat, badat och ätit mat. Shoppat något enstaka bara.

Idag är också första dagen som vi har lyckats vända tillbaka dygnet hyfsat. De tidigare två dagarna har vi mest bara sovit och sen varit vaken på natten. Nu är vi nästan tillbaka till något som kan kallas normalt. Idag har jag till exempel inte sovit middag alls. Tänk bara det.

Idag tog vi massage. Jag tog en oil massage och sambon en axel, skuldror och huvud. Men vi fick lite av varje tror vi. Våra massörer sägs vara de bästa på hela ön och de är som två kloka gummor. Det känns som att de känner av lite vad folk behöver och så får man det. I morgon till exempel säger de att de ska fixa min rygg. Det vore ju intressant.

Sen höll vi tydligen på att smälla på 10 000 meters höjd på vägen hit. Paps och styvmor såg två flygplan VÄLDIGT nära på extrem kollisionskurs med oss. Det måste ha varit larmsignaler grande inne i cockpit. De löste det hela lite smidigt med att vårt plan störtdök och det andra planet steg kraftigt. Jag och sambon märkte ingenting måste vi erkänna. Men de hade nog fått leta oss i bitar över hela Ryssland om det hade smällt. Men ingen olycka skedd och även bror med flick har kommit ner välbehållna.

Och nu är det dags för det vi kom hit för. Nu ska styvmor firas. De har dukat ett bord ute på sandudden, lyckolyktor som stiger mot himlen är införskaffade, menyn är beställd och personalen har blåst upp ballonger och satt på pinnar runt vårt bord. Snart ska lyktorna tändas. Det kommer att bli fantastiskt.

Bilder kommer.

Kram på er och ha en trevlig helg därhemma!

Annonser

5 svar to “Trevlig helg!”

 1. Susann januari 30, 2009 den 6:25 e m #

  Sol o sandstrand???? Jag förstår inte! Jag läser orden men kan i min vildaste fantasi komma ihåg hur det känns!!
  Njut, sov o ta med er värme hem 🙂
  PS. Men hur i hela friden kan man missa en störtdyknig?! Sov ni redan då?

 2. Ika januari 30, 2009 den 10:48 e m #

  Jag är INTE avundsjuk. Jag är INTE avundsjuk. Jag ÄR JÄTTEAVUNDSJUK!

  Ha det så bra – du är värd allt finaste du. Kram Kram

 3. Sandra januari 31, 2009 den 2:19 e m #

  Nej. Jag är inte heller avundsjuk. Inte alls.

 4. Kristin februari 2, 2009 den 10:43 f m #

  Jag är INTE avundsjuk. Jag KAN flyga, jag ÄR inte rädd… Och ja, jag kan flyga, vill inte heller krocka, men älskar när de startar och det pirrar i magen (berg- och dalbanekänsla) men jo, lite avunsjuk är jag allt på värmen och maten och sällskapet och ja, bara varat liksom. Njut för mig med. Det snöar i Bryssel idag.

 5. Emelie februari 3, 2009 den 7:09 e m #

  Låter jätte härligt!! Njut så mycket ni bara kan. Jag tänker tillbaka till sept-okt när jag senast var i värmen… Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: