Smiteri och ohyfs

11 Jan

Jag gör allt jag kan för att slippa skriva min hemtenta. Jättedumt för det måste ju göras förr eller senare, och varför då inte förr säger mitt goda jag. Men senare går ju också, säger mitt mindre goda jag. Alltså passar mitt onda jag på att skriva ett argt blogginlägg medan mitt goda jag äter apelsin.

Med anledning av den diplomering jag bevistade härom dagen skulle jag vilja utfärda följande direktiv:

 1. Säg inte att du skulle gått på ett annat pass om du vetat att det var diplomering, särskilt inte i direkt närhet till den som ska diplomeras och särskilt inte innan passet. Tack.
 2. Kommentera inte passets kvalitet. Säg inte att du tyckte det var för ***igt för din smak. På en diplomering är man bara snäll och säger snälla saker. Det är inte du som motionär som är diplomerare, och det kan faktiskt hör och häpna hända att du som motionär inte vet vad som gäller och är rätt. Faktiskt.

Så. Nu har jag hävt ur mig.

Annars körde jag pass för fulla Hornstulls stora hall igår. Otroligt roligt och trevlig stämning. Hoppas ingen såg att jag kallsvettades, hade 1/4 nackspärr och var allmänt klen efter matförgiftningen. Men påt igen i morgon måndag. Då ska det jympas minsann!

Annonser

5 svar to “Smiteri och ohyfs”

 1. Kristin januari 11, 2009 den 4:02 e m #

  Ack om jag bara hade din energi. Du är makalös. Själv har jag brottats med tre par gardinlängder i TIMMAR i helgen. Det är lätt det knepigast jag har sytt, jag har mätt och varit supernoga och INGET stämmer. Nu är jag halv gråtfärdig och lutar åt att de färdigsydda 5-metersklippen jag har köpt och sedan kapat var snedda från början. Det finns ingen annan förklaring. Men nu ska jag ta ett omtag igen och försöka göra klart, snyggt eller inte. Jag vill göra annat än sy i helgen. Men det verkar redan kört. Suck.

 2. loveina januari 11, 2009 den 4:56 e m #

  Usch det där låter jobbigt.

  Och skulle DU avundas MIG min energi? Har aldrig hört något roligare. Du som är frk Doer och jag som är frk Later. Jag menar bara en sån sak… (Exempel från idag, frk Doer slåss med sina gardiner, frk Later springer från sin hemtenta.)

 3. Ika januari 11, 2009 den 7:38 e m #

  Den där motionären borde få en smäll! Vilken idiot!!!!

  I övrigt kan jag tala om för er; Queen Rowena och Rebecca, att JAG vinner tävlingen om latast i helgen. Jag har fått lagad mat och har mestadels suttit i soffan.

 4. Susann januari 11, 2009 den 10:56 e m #

  Men hur gick det för henne/honom med diplomeringen?

 5. loveina januari 11, 2009 den 10:57 e m #

  Jo diplomeringen gick förstås strålande bra! Trots motionär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: