Men varför?

17 Dec

Vilken smartskalle uppfann duschen där den lilla hyllan där man kan ställa schampo, tvål och ansiktstvål, är placerad åtta centimeter nedanför den stora knappen som man måste trycka hårt på en gång i minuten för att kunna duscha? Man måste alltså flytta på alla flaskorna för att få vatten. Bra där!

Annars är livet alldeles strålande! Jag fick ju 15 minuter sol i förrgår! Sedan dess är det grått, regn och ständigt mörker igen, men nu klarar jag av det serni! Bunkrade som 17 på de där 15 minuterna.

Jag hann också justera längden på ljusen i adventsljusstaken innan sambon kom hem. Han kallar mig autistisk, jag säger hellre symmetrifascist. Linjen som de brända ljusen utgör måste vara rak. På samma vis som jag ofta kollar exakt när jag är i rak linje med, säg till exempel två träd som jag går förbi. Eller en vägg. Eller nåt liknande. Man kan inte heller sitta tre personer vid ett bord och äta, och två sitter på ena sidan mitt emot den tredje. Nej nej. En sitter på kortsidan och sen de andra två på varsin långsida. Annars blir det konstigt.

Det här sista platsar inte under Men varför? utan snarare under Just därför!

/Symmetrifascisten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: