Roligaste arga farbrorn

30 Nov

Får du också reklamtidning från Red Pages? Jag blir lika irriterad varje gång och tänker att hur tusan ska jag få dem att sluta skicka skiten som jag slänger ouppackad. Idag vet jag inte vad som tog åt mig. Plötsligt hade jag öppnat kuvertet och bläddrade i tidningen. Tänkte väl att det kunde vara lagom aktivitet när sambon övade tvärflöjt till förinspelad symfoniorkester.

Så hittar jag plötsligt den roligaste krönikan jag läst på mycket länge. Den är skriven av Håkan Olofsson eller Arga Farbrorn och har titeln Varför män är dummare än kvinnor. Tack och lov att den var skriven av en man för jämlikhetsaspekten och ja, jag vet att det inte hade funkat lika bra med en motsvarande krönika skriven av en kvinna. Men man kan väl få släppa sånt där tänk någon gång ibland och bara få ha lite roligt?

För fy 17 vad kul det var. Jag skrattade så högt och länge att sambon förorättad kom ut från vardagsrummet och menade att det faktiskt var svårt att spela tvärflöjt när jag skrattade så åt honom hela tiden. Vilket jag ju inte alls gjorde. Men så roligt hade jag alltså.

Men nej, tänker inte återge krönikans innehåll här. Sånt blir aldrig lika roligt. Leta istället reda på ditt säkerligen ouppackade exemplar av Red Pages, bläddra fram till sidan 6 och ha lite kul du med.

Annonser

7 svar to “Roligaste arga farbrorn”

 1. Ika november 30, 2008 den 7:34 e m #

  Men… Men… jag har ju redan slängt den. Ouppackad! För jag blir också så irriterad på att jag får den…

 2. Nina december 1, 2008 den 2:49 e m #

  Men man måste ju packa upp den för omslaget är plast och själva tidningen papper. Sen brukar jag även läsa den och tycker den är ganska bra.

 3. jooper december 2, 2008 den 6:02 e m #

  Jag förstår faktiskt inte vad det var som var så roligt.
  Här är länken: http://www.redpages.nu/

 4. loveina december 2, 2008 den 6:06 e m #

  Hm… hittar du senaste numret där? Jag lyckas inte hitta decembernumret i alla fall, och det var den krönikan jag skrattade så åt.

 5. jooper december 2, 2008 den 9:42 e m #

  suck…!

 6. Filippa december 3, 2008 den 12:11 f m #

  Om man inte vill ha tidningen så kan man gå in på dess hemsida som jooper har nämt och säga upp den, det har jag gjort, men det kan ta någon månad, men vi har inte fått decembernumret som du pratar om syster.

 7. loveina december 3, 2008 den 10:43 f m #

  Jag såg också det och det ska jag nog göra. Fast å andra sidan var det tur att jag inte gjort det tidigare, för då hade jag ju inte fått läsa Arga farbrorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: