Utmaningen antagen

18 Nov

Okej okej okej! Här kommer sju saker om mig. (jag har blivit utmanad av Ika, Sandra och indirekt av Blom så jag kan inte smita längre)

1. Apropå den obefintliga slalomerfarenheten hos Ika, så kan jag stolt berätta att jag knappt heller åkt slalom. Jag struntade nämligen i svängarna och så körde min dåvarande bästis A och jag störtlopp istället. Fort fort ner, tvärnit och så upp med liften igen. Det ni trodde ni inte. Jag var helt livsfarlig.

2. Jag var kär i bröderna Herreys när jag var liten. Först Per för att ingen annan var kär i honom, alla var ju kära i Richard. Sen Louis för att han var ung och söt, och sist Richard snyggingen. Sen blev jag kär i E-type men det är en annan historia.

3. Jag kommer att slå rekord i lästa böcker i år. Kanske läste jag mer något år innan jag började föra bok, men det räknas i så fall inte. Visserligen har jag läst fler korta böcker och ungdomsböcker i år än tidigare men det ska bli intressant att se resultatet när året tar slut. Hittills i år har jag läst… 75 böcker. Vilket redan det är mer än 10 mer än mitt årsbästa sedan tidigare.

4. Det är jag som är Rebeccah i Ivanhoe. Ivanhoe älskar mig och jag brinner på bål för min envishets skull. Så det så.

5. Det värsta jag vet är att känna mig dum. Spånig alltså. Hatar att förlora i kunskapsspel som TP och NE utan kräver att få spela i par så att min dumhet inte blir så uppenbar. Jag är inte så bra på att minnas enstaka konstiga uppgifter, utan lite bättre på logiska resonemang. Nu kommer sambon att skratta högt när han läser det här. Då ska han få stryk.

6. Mina läckraste skor handlade jag på en lack och läderbutik för transor. Så går det om man har 42.5 i skor och vill ha ett par sandaletter med 10 cm stilettklack.

7. Jag känner mig duktig när jag tar ett glas vin i ensamhet, eller lite baileys. Kanske just för att det händer så otroligt sällan. Max en gång om året. Jag känner mig också väldigt duktig när jag kommer ihåg att ta på parfym, ringar och nagellack när jag ska på galej. (också typ max en gång om året) Jag anar att allt detta är saker som andra tar för givet och inte känner sig direkt duktiga för.

Annonser

6 svar to “Utmaningen antagen”

 1. Sandra november 19, 2008 den 8:02 f m #

  Hmm… Kär i E-type? Det här måste du bara utveckla!! 😀

 2. Malin november 19, 2008 den 8:40 f m #

  Men gud, jag har missat att du var kär i bröderna Herrey!!! Eller förträngt?
  Men E-type minns jag minsann 🙂

  75 böcker! Jisses! Har du utvecklat nån slags speed reading?

  ps, jag har en ny, tillfällig bloggadress nu: http://www.neostoric.com/malinowska/

 3. Sambon november 19, 2008 den 10:02 f m #

  Haha, jag skrattade högt 🙂 Antar att jag kommer få ont i kväll 😀

 4. Susann november 19, 2008 den 10:31 f m #

  Lina…….tjorva inte in dig i någon förklaring av E-type. Du minns väl hur det gick sist….*skrattar gott o rekommenderar er att gå på Linas jympapass = hon berättar SÅ roliga saker under stretchen*

 5. Ika november 19, 2008 den 8:05 e m #

  JAG VAR OCKSÅ KÄR I PER HERREY FÖR ATT INGEN ANNAN VAR DET!!!! *asgarv* Det är såna saker som gör att vi passar så fint ihop…

 6. Nina november 21, 2008 den 8:18 e m #

  Men jag trodde att alla var kära i Louis, just för att han var så ung. Det kanske bara var i min klass som jag var ensam (nästan) om att gilla Richard.
  Den enda gång jag har fört räkning över antal böcker var när jag var 11 och då läste jag 136 böcker på ett år. Men jag antar att Röda Nejlikan, Anne på Grönkulla och liknande inte räknas som särskilt svårläst. Inom mig tror jag att jag fortfarande slukar böcker, men nu läser jag som bäst fem böcker på ett år skulle jag tro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: