Kul när det händer!

16 Okt

Jag sitter och dricker te och väntar på mina blåmärken. Blir det inga efter idag blir jag besviken. Jag kan inte ha drattat så gott jag kunde i rulltrappan för ingenting!

Så jag förväntar mig ett stort blåmärke på höger rumphalva, en mindre men med skarpa inslag på höger skenben (där det för övrigt även kom lite BLOD) plus gärna något på höger hand som drabbades av avslagen långfingernagel. På det hela taget mycket roligt.

Du förstår det var blött ute och stegen i rulltrappan blev hala. Jag slant på ett trappsteg, fick inte fäste på nästa, och inte på nästa och inte på nästa. Tack och lov att vi är på väg att komma ner så att det planar ut tänkte jag först, innan ögat registrerade krokodiltandade nersuget i underjorden. Jag hann precis resa mig och prestera ett litet skutt över krokodilen innan den skulle sluka mig. Bakom mig kom dagens eventuella hjälteinsats. Hon var beredd att lyfta mig (MIG!!!) under armarna för att jag inte skulle ätas upp levande. Jag är mycket tacksam för den tanken.

Jag väntar alltså på blåmärkena. Jag gillar blåmärken. Det är kul när det händer något.

För er som eventuellt oroar er för att jag ligger minus vad gäller feedback angående jymperiet, så kan jag säga att jag efter dagens SUCCÉPASS MED SEXCHOCK!!! är långt över nollstrecket. Typ tio positiva kommentarer så jag borde ligga på typ plus sju nu. Det känns bra att ha lite marginaler.

I morgon ska det tamejtusan jympas igen. Redan klockan tolv så nu är det dags för återhämtning.

Annonser

8 svar to “Kul när det händer!”

 1. Ika oktober 16, 2008 den 10:42 e m #

  Det låter ju jätteroligt detta! Kan du inte säga till i förväg nästa gång så hänger jag med och letar underjordskrokodiler 😀

 2. Sandra oktober 16, 2008 den 11:05 e m #

  sexchock??? Do tell! 😀

 3. jooper oktober 17, 2008 den 8:10 f m #

  Oh – Stackars L
  Hoppas det blir väl synliga märken så att den väl förtjänta, och delvis redan betalda för (i BLOD), sympatin har en möjlighet att komma dig till del.

  Man kan ju tänka sig L i duschen på HO – alldeles blåslagen, kanske med ärr(skenbenet?). Hur några förfasas över L’s hemska öde. Andra är lite avundsjuka, några kanske för att även de skulle vilja tappa fotfästet så där lite lagom, andra för att de behöver den uppmärksamhet som L nu får.

  Vidare kan man tänka sig ett ömmande blåmärke så att nästa HURRA!! blir genom sammanbitna läppar samt med tårar i ögonen, då är det tur att man ligger på plus.

  Nåväl ser fram emot en förevisning av såväl blåmärken 😉 och en rekapitulation av hur det gick till när du vara nära att sväljas hel av underjordens bestar, när vi ses.

 4. Susann oktober 17, 2008 den 10:28 f m #

  Sexchock? Berätta nu!

 5. Valpflickan oktober 17, 2008 den 1:40 e m #

  Skit i blåmärkena och blodet…. jag vill höra om sexchocken!!!! Det är ju sex som säljer och är det en sexCHOCK!!!! Ja, då måste det vara bra. 😀

 6. loveina oktober 17, 2008 den 2:53 e m #

  Ah nu tycker jag att det här sexchockandet börjar nå oanade proportioner. För att inte tala om skinkandet på nästa inlägg.

  Nåväl. Men ni vet väl ni också att vill man se en SEXCHOCK så ser man en SEXCHOCK, och igår när jag läste och sen kommenterade på Ulvstrumpas blogg så insåg jag att det jag håller på med flera gånger i veckan iförd röd-vita kläder antagligen inte kan klassas som något annat än SEXCHOCK.

  Jag har tajta kläder, som alltför ofta glider upp och visar HUD. Lägg lite höftvick på det så är saken biff.

  Eller vänta nu!… Har jag precis missat min chans att locka såväl Susann, Sandra som Valpflicka till mitt pass?

  DAMN!

 7. jooper oktober 17, 2008 den 6:45 e m #

  Kanske det ”Sugar” – men jag kommer att fortsätta gå på dina pass men med helt andra ögon… ;-p

 8. Kristin oktober 21, 2008 den 5:04 e m #

  Jag har sett reklam på Arlanda för vad som kan hända när resväskor tappas i rulltrappor och bildar farliga kanonkulor på väg neråt, och gärna äter andra passagerare på vägen, se upp, här kommer kanonkulan! Det är precis så jag tänker mig Lina i rulltrappan, farlig som attan och med en kulas snabba precision – se upp! Men inte ens ett enda litet blåmärke? Jag har inte såna problem. Andas lite på mig, ta lite hårt i mig, och vips, många stora fina nya märken att uppvisa. Sist så satte de en liten nål i min hand och jag hade ett decimeterstort blåmärke i veckor. Kanonkule problem eller kanon kula problem, det kan man diskutera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: