Senaste dagarnas…

13 Okt

Finaste hus. Kolla bara! Loveina vill ha, men jag tror inte att Loveina får.

Lågvattenmärke. Den äldre manliga läraren vs den yngre kvinnliga läraren. Den manliga läraren fortsätter att i den yngre kvinnliga lärarens frånvaro på sitt sublima (not!) sätt att underminera henne. Många studenter är nu rätt irriterade. Skönt att få dela irritationen i alla fall även om dagens sammankomst var minst sagt meningslös.

Finaste paket. Jag är med i något som heter Pocket och prassel. Då får man hem paket med bok och godis. Man får också skicka bok och godis. Kolla in paketet jag fick på boktoka!

Underbaring! På jympan idag blev jag så distraherad av en kvinna som inte förmådde göra armhävningar, och började fundera på alternativa övningar åt henne, så jag glömde helt bort att ropa HURRA!!! i Nordsjön. Men någon annan kom ihåg! Och ropade! Jag blir helt rörd när jag tänker på det. Tack tack tack du som ropade Hurra!

Finaste sällskap. Tillbringade helgen post-tenta tillsammans med T i J. Vi skulle äta mat, godis, dricka vin, gå en promenad eller två och fotografera lite gamla rostiga saker. T gillar nämligen att måla gamla rostiga saker och hon är bra på det. Jag säger bara en sak. Det finns massor med gamla rostiga saker i J. Och vi hade tur för vädret var på toppenhumör och solen bara gassade. Nästan i alla fall. Små små moln kom ibland men det gjorde nästan inget. Och så pillade vi lite med våra jympapass. En fantastiskt fin helg! Någon att göra om. Definitivt.

Nu är jag postjympatrött och på det hela taget rätt glad. I morgon ska jag till skolan igen och det är den yngre läraren i morgon, tack och lov. Sen ska jag också prova medel puls i morgon tillsammans med K. Det ska bli eh… intressant.

Nu är jag trött och snart kommer sambon hem. Han har varit på konsert. Lyckos han.

Annonser

3 svar to “Senaste dagarnas…”

  1. Kristin oktober 14, 2008 den 9:36 f m #

    Huset får mig att komplett smälta. Nästan så att man skulle kunna dra åt Hälsingland, eller förresten, nej, inte i all evighet. Men gärna för en stund. Och gärna just nu.

  2. Malin oktober 16, 2008 den 3:41 f m #

    Tyckte för ett ögonblick att det var Uvås, men då är det ju ett hus för mycket:)

  3. catrin khans oktober 24, 2008 den 6:52 e m #

    En sen kommentar, men huset är till salu enligt rykte. Jag tror för 1,2 men en kanske en bekant Kersti Ståbi förhandlar visst enligt Peter i Freskas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: