Maud och Madonna…

6 Jul

förföljer mig!!!

Läste någonstans i någon tidning för inte så länge sedan några åldersjämförelser, mellan olika kändisar som utstrålar väldigt olika ålder. Till exempel Maud Olofsson och Madonna som visst ska vara lika gamla. Lite skojigt tänkte jag och har väl, liksom väldigt många andra, påtalat detta faktum för någon i min närhet.

Efter det har jag läst reflektioner kring Maud och Madonna på diverse bloggar. Min sambo berättade idag att han var ofrivilligt vittne till en tjej som berättade detta faktum för sin pojkvän som förövrigt dissade Madonna grovt. Sedan slog jag upp min toalettbok 9 1/2 av Annika Lantz och gissa vad hon skriver där. Jo just det! Boken kom ut 2006 så Annika var i alla fall långt före mig. Likförbannat känns det som att Maud och Madonna förföljer mig.

Apropå åldersjämförelser så kom jag att tänka på Fredagstanten som jag träffade för någon månad sedan och älskade här på bloggen. Jag skrev att jag ville vara som hon när jag är 72. Ett tag efter det inser jag att min moster och morbror, eller framför allt morbror H är bara något år yngre än Fredagstanten och jäklar så mycket vitalare. När jag tänker på det är inte min Fredagstant så himla pigg och fantastisk ändå.

Allt är liksom relativt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: