Det regnar här i Bryssel idag…

5 Jun

… ni har det säkert bättre än jaaaag.

Eller inte. Jag har ätit mysig frukost och kunde sedan krypa tillbaka i bäddsoffan igen efter att Blom gått till jobbet. Jag läste lite och slumrade lite och sen kom målaren och målade dörrkarmen, så nu får jag inte stänga dörren på några timmar. Vilket innebär att jag är fånge i Bloms lägenhet och får knapra på det som finns hemma. Men det går ingen nöd på mig. Jag läser till exempel Eclipse, del 3 i Stephenie Meyers Twilight-serie. Det är semesterlyx.

Försöker också ladda så gott jag kan med vatten, energi och nervositet. Ska nämligen leda ett jympapass här i Bryssel idag. Kl. 13 närmare bestämt på en av deras lokaler som ligger 10 minuters promenad härifrån. Det var så passande att de faktiskt behövde vikarie på det enda baspasset de har alla lokaler hela veckan, och just det passet ville och kunde jag ta, och så ligger det alldeles i närheten. Kan det vara bättre?

Ja… kanske det faktum att det är tre saker som gör mig nervös:

1. Jag ska köra ett lunchpass på 43 minuter. Jag har alltså hackat och skurit i mitt ordinarie pass och vet ju ändå inte om det är kort nog. Osäkerhetsmoment.

2. Ny lokal, nya människor. Alltid lite mer nervöst.

3. Språket!!! Jag är rätt snackig under passet men nu ska det plötsligt ske på engelska! Up, down, right, left and some push-ups. Vete tusan hur det här ska gå. Å andra sidan är de ju inte där för min engelska. Hoppas jag.

Men jag undrar varför jag ALLTID tar på mig att göra såna här saker, sånt som är lite lite för svårt eller utmanande för att jag ska kunna vara lugn. Nu är det som det är. Två timmar kvar.

Det regnar alltså här nere. Hoppas ni har strålande väder där hemma.

Annonser

2 svar to “Det regnar här i Bryssel idag…”

  1. Jonas juni 5, 2008 den 3:02 e m #

    Puss darling, det gick väl bra såklart?

  2. Kristin juni 5, 2008 den 5:45 e m #

    Klart att det gjorde! Hon rockade fett och stackars belgarna var helt slutkörda efter passet. 🙂 Inklusive mig. De sa till och med att det var lite högre tempo än de var vana vid. SÅÅÅ bra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: