När sambon är borta…

24 Maj

på spelning med övernattning i Dalarna passar jag på att:

 • bli intervjuad av DN webtv om nätdejting. Kommer antagligen visas nästa vecka på DN.se och följas av en chatt. Med mig. Mer fakta kommer när jag vet mer exakt.
 • gå på stan och äta glass med Ika. Satt i solen gjorde vi också. Jag fick tre kulor och valde mörk choklad, hjortron och kola. Gott gott. Ika valde nån lakritsvariant. Lakrits förstår jag mig inte på.
 • äta bakpotatis med kesoröra till middag. Sällskap: bok.
 • ligga i soffan och läsa.
 • somna i soffan när jag blev trött. Tidpunkt 21.26. Cirka.
 • sova i soffan till kl 0.48. Då borstade jag tänderna, tog av mig kläderna och bredde ut mig i den tomma dubbelsängen.
 • sova så där lagom oroligt i kombination med tungt som jag gör när jag sover ensam. Vaknade tex av att en man med basröst ropade HALLÅ typ i mitt sovrum. Vet fortfarande inte om det var i mitt huvud eller utanför.
 • sova precis hur länge jag ville. Vaknade strax före 6 och stängde av väckarlampan som inte har förståelse för det där med helgdagar. Somnade om. Vaknade strax före 8. Somnade om. Vaknade strax före nio. Ansåg att nästan 12 timmar får räcka till och med för mig. Masade mig upp.
 • äta mysfrukost. Kopp te, jos, mackor med leverpastej och tomat, alt marmelad, ost och gurka. Jättegott! Sällskap DN och framför allt DN Boklördag. Älskar Boklördag. Idag intervju med Haruki Murakami som jag ännu inte läst.
 • boksurfa. Snart ett begär och en företeelse lika problematisk med hur jag gissar att porrsurf kan vara om man är lagd åt det hållet. Måste skaffa mig RSS om det nu är vad jag tror att det är. Jobbigt att behöva hålla på och gå in på alla bloggar jag vill bevaka.
 • bokblogga. Uppdaterade min sida Nyheter ordentligt. Insåg hur mycket nya böcker jag vill läsa. Och så alla gamla som står i hyllan dessutom. Måste börja göra detta på heltid. Jag hinner inte annars.
 • msn:a med Ika. Kollade in Ukrainas bidrag som kan bli riktigt farligt ikväll. Hoppas på svensk seger men med den där rökaren vet man verkligen inte hur det ska gå.
 • gå och handla mat inför kvällens schlagertitteri. Mycket mat blev det och jag lyckades packa rätt exakt jämnt i kassarna. Imponerad av mig själv. Det skedde nämligen i superhastighet eftersom nästa persons varor redan började rulla på bandet…
 • se ett par som åkte rullskridskor. Han kunde och hon kunde nästan. Han hade en kalaslördag och åkte med en alkoholcider i handen. Så åker han lite baklänges och hepp kommer en sån här markbrunn från telia, ni vet som är jätteskrovlig. Han klarar skrovlet bra, men kolsyran i cidern fick tuppjuck och svämmade över totalt. Jättekul tyckte jag men var tvungen att leende titta bort. Ville inte att de skulle se att jag var road, eftersom samma incident verkade kunna utvecklas till gräl i deras värld.

Nu ska jag alldeles strax passa på att börja med maten till ikväll. Sambon kommer ju hem först lagom till middagen så jag hinner en massa saker till.

Annonser

6 svar to “När sambon är borta…”

 1. Camilla maj 24, 2008 den 2:16 e m #

  Hej!
  Vilken härlig blogg du har 🙂

  Jag hittade dig via nån kommentar på bokhora och hit in kikar jag igen. Ba’ sa’att du vet 😀

 2. Sandra maj 24, 2008 den 2:31 e m #

  Oh! Tv, det va värst! Lägg upp länk sen så man kan kolla! 🙂
  Låter annars som att du har en skön dag! 😀

 3. Ika maj 24, 2008 den 2:48 e m #

  ÅH va jag också vill ha en sambo så att jag kan ha det så där mysigt när han är borta!!!!

 4. loveina maj 24, 2008 den 4:52 e m #

  Camilla – Varmt välkommen tillbaka!

 5. Susann maj 25, 2008 den 9:06 f m #

  När katten är borta…

 6. Kristin maj 25, 2008 den 9:21 e m #

  Härligt, mysigt, effektivt och lugnt – du har ju hunnit med allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: