Begrip int

8 Maj

Flickor och pojkar som arrangerar en lång lugg så att den liksom går rätt precis vågrätt över pannan i jämnhöjd med ögonbrynen. För det första – hur får de dit den och hur får de den att stanna där? För det andra – det måste vara jobbigt, för att inte tala om varmt. För det tredje – varför? Ska det föreställa snyggt?

Tatueringar in absurdum. Såg pojke typ 30 på t-banan igår som hade mycket tatueringar. De han hade på händerna var som schabbiga kåkfarartatueringar från 70-talet. Redan nu suddiga i kanterna och med tanke på hans ålder knappast gjorda på 70-talet. Dessutom var motiven kåkiga. På den ena handens fingrar bokstäverna HOPP. På den andra handens fingrar tecknen för kortlekens fyra färger. Upp ur ärmarna stack än mer tatueringar upp och likaså på bröstet.

Jag säger ingenting om tatueringar i stort. Jag säger ingenting om att välja att ha mycket tatueringar och att täcka typ hela kroppen. Men att som så ung ha kåkfarartatueringar kändes… eh konstigt och helt malplacée. Jag begripet int. Är han nöjd om 10 år? Om 40?

Annonser

6 svar to “Begrip int”

 1. Susann maj 8, 2008 den 9:34 e m #

  Lagomt kanske ÄR bäst…..med såväl lugg som tatueringar.

 2. Ika maj 8, 2008 den 11:14 e m #

  Jag tycker luggar är lite spännande jag.
  Kram från hon-som-aldrig-riktigt-har-kunnat-ha-en-lugglugg-utan-mest-har- varit-flurig.

 3. Sandra maj 9, 2008 den 10:08 f m #

  Ang. det här med tatueringar… Har man väl börjar tatuera sig blir det som ett gift, det går inte att sluta. Jag har själv fem stycken och en sjätte är på planeringsstadiet. Och när vi blir gamla och grå kommer det vara så många som är täckta med bleknande tatueringar så jag tror inte att det kommer att vara någon stor grej…

 4. loveina maj 9, 2008 den 10:34 f m #

  Men jag säger inget om att ha mycket tatueringar, utan det var kvalitén och skabbigheten som förundrade mig. I kombination med hans ålder. Hade jag bara tittat på händerna hade jag trott att tatueringarna tillhörde en gammal kåkfarare på 60 bast. Nu var det en fräsch ung kille.

 5. Sandra maj 9, 2008 den 10:44 f m #

  Ja man börjar ju onekligen fundera på vad det är för klåpare som gjort tatueringarna om de redan såg så skabbiga ut!! Du skulle frågat, så man vet vart man INTE ska göra sin nästa! 🙂

 6. Kristin maj 10, 2008 den 8:46 e m #

  Jo eller varför folk går i högklackade skor utan strumpor, fortfarande förvirrande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: